web 2.0

Love Link Lørdag - skattejagt

 

Nu er det fjerde lørdag der her på siden er Love Link Lørdag. Et tiltag som i  starten af året blev opfundet på  MammasMias blog.

En opfordring til at dele, og hver lørdag dele et link på en blog, som enten har været til inspiration, vakt glæde, været nyttig, rørende, oplysende, interessant eller på anden vis har gjort sig bemærket.

De forrige lørdag har Love Link Lørdag har jeg delt et par af mine favorit-links med dig bla.:

  1. Love Link Lørdag fortalte om guiden "Hjælp! Jeg er ny blogger" som jeg havde fundet på MammaMias blog.
  2. Love Link Lørdag var det strik som jeg skrev om. Siden udmærker sig ved at trin-for-trin at føre læseren ind i verden af ret og vrang masker, med både tekst, billeder og video. En fantastisk brugbar side.

Sidste uge var det fotobloggen  hvor du kan få inspiration og tips til hvilke ting du skal overveje, når du skal erhverve dig nyt kamera.

I dag skal det handle om noget helt  helt andet. Igen er det en af mine interesser det kommer til at handle om, nemlig Geocaching.

Hvad er så det? Hvis du er eventyrlysten, kan lide at blive udfordret såvel mentalt som fysisk og holder af naturen, så kan det være geocaching er noget for dig. Kort fortalt er det moderne skattejagt med GPS – du kan læse mere om det i mit indlæg her.

Lørdagens Love Link er faktisk lidt af en gavebod, for du får hele tre tips til interessant og brugbare blogs/hjemmeside der fører dig ind i , og fortæller rigtig fint om geocaching
 

 Siderne er valgt, da de på hver sin måde giver læseren indtryk af hvad geocaching er, hvem der bruger sin sparsomme fritid på at gå på skattejagt og sidst med ikke mindst, fortæller om alle de fantastisk oplevelser der venter derude uanset om man er barn eller voksen.

 

 

 

 

 

Tags:

love links

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading