web 2.0

Love Link Lørdag - med smilerynker

Så er det atter lørdag, og dermed tid til atter at rette luppen på nogle af de fantatiske blogs derude i blogland.

Jeg kigger med på flere forskellige blogs. Nogle af dem fordi jeg kan få inspiration og ideer til mit kommende projekt der handler om at afprøve og forsøge at fremelske et fraværende og måskt g(l)emt kreativ gen.

Andre blogs er specifikke omkring et emne eksempelvis strikning, foto osv. Men der er også nogle blogs der på anden vis har noget at byde på - det kan være opskrifter som flotte billeder, anvisning på hvordan man laver hjemmelavede lys elller indeholder kloge betragtninger om livet.

Den blog jeg har valgt til Lørdagens Love Link er en blog som giver jeg ofte kigger med på, som giver mig inspiration til billeder, til opskrifter, til lysstøbning og til min egen blog.

Tag en tur forbi Lisbeths smilerynker og  læg mærke til de stemningsfyldte billeder og linket til højre der handler om æbleringe. De flotte fotos her er venligst udlånt af Smilerynker.

Der er rigtig mange spændende og interessante blogs. Du kan klikke på kategorien Love Links og se hvilke andre blogs som har været bragt her på Love Link Lørdag, eller kigge her nedenfor under "Relaterede indlæg".

Hav en dejlig lørdag.

Tags:

kreativ | love links | opskrift

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading