web 2.0

Love Link Lørdag - have og drivhus drømme

Atter er det blevet lørdag og det betyder vanen tro at det er Love Link Lørdag. Det betyder at dagens indlæg omhandler tip til en anden blog/hjemmeside som jeg har fået inspiration fra – og som jeg tænker også kan komme andre til gavn.

Som du kunne læse om i dette indlæg forsøger jeg mig lidt med at fremelske grønne fingre. I slutningen af januar gik vi i gang med at forspiring og plantede tomater, chili, peberfrugt og krydderurter. Vi har selv drivhus og bruger en del tid i det og med det. Det er altid hyggeligt og spændende at lære nyt og læse om andres ideer og erfaringer, og se om der er lidt man kan tage til sig.

Denne lørdag vil jeg inviterer dig til at kigge på denne skønne blog, som i ord og billeder fortæller om livet i haven, årets gang, om bygning af drivhus og drageflyvning. Da vi selv hygger os med vores drivhus, og drømmer om at få mindst eet til, faldt vi over denne side. Drivhuset er værd at tage et kik på – det er utrolig flot. Den har givet mig inspiration til hvordan vores næste drivhus kan se ud.

God fornøjelse.

Love Link Lørdage – disse sider har jeg skrevet om:

  1. Love Link Lørdag fortalte om guiden "Hjælp! Jeg er ny blogger" som jeg havde fundet på MammaMias blog.
  2. Love Link Lørdag var det strik  som jeg skrev om. Siden udmærker sig ved at trin-for-trin at føre læseren ind i verden af ret og vrang masker, med både tekst, billeder og video. En fantastisk brugbar side.
  3. Love Link Lørdag var det fotobloggen   hvor du kan få inspiration og tips til hvilke ting du skal overveje, når du skal erhverve dig nyt kamera.
  4. Love Link Lørdag handlede det om skattejagt og fik du hele tre link.  Siderne er valgt, da vi selv henviser til dem, til nye geocachere og har det indtryk at de på hver sin måde giver læseren et godt billede af hvad geocaching er, hvem der bruger sin sparsomme fritid på at gå på skattejagt og sidst med ikke mindst, fortæller om alle de fantastisk oplevelser der venter derude.
  5. Love Link Lørdag tager dig med til - en blog om haven, årets gang, drivhusbyggeri og drageflyvning. En inspirerende blog for dig som har grønne fingre, eller prøver at få det.

 

Tags:

haven | love links

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading