web 2.0

Ambitioner og den manglende tid

Da jeg startede bloggen her var det med forventning om, at jeg ville kunne skrive lidt hver dag.

Eftersom jeg godt kan lide at skrive, og egentlig synes at det kommer forholdsvis ubesværet til mig, så har det alligevel vist sig, at være en lidt større mundfuld en jeg først antog.

Jeg må sande at mit ambitionsniveau har været for højt, set i lyst af hvad jeg ellers beskæftiger mig med.

Arbejdsmæssigt har jeg og har jeg haft rigtig travlt med at forberede kursusstart, skrive blogindlæg og redigere mine hjemmesider.

Derudover har jeg arbejdet med nogle nye forretningsmæssige ideer og tiltag -og fået søsat nogle af dem, blandt andet et Nordic Sport and Walk event og et kursus i hvordan man nemt kan spare tusindevis af kroner på husholdningsbudgettet.

Døgnet har som bekendt kun 24 timer - og det er faktisk alt for få, i forhold til hvad jeg gerne vil nå.

Min ambition er at skabe en blog der er præget af kvalitet mere end kvanitet. Jeg skriver af lyst og med hjertet, og vil fortsat bestræbe mig på at tilføje nye indlæg, men jeg vil ikke "jabbe" en masse tekst af, blot for at fylde på.

Ideerne og tankerne presser sig på for at blive skrevet ned, og det er kun tiden der er den begrænsende faktor!

Jeg håber, at du når du har fundet vej til min blog - og hertil i mit indlæg, undervejs er blevet inspireret og har lyst til at fortsætte med at læse med.

Tid er en dyrebare størrelse. Når du vælger at bruger noget af din tid på at læse med her på siden, vil jeg også gerne gøre hvad jeg kan for at der er noget at "komme efter".

Tak fordi du læste med

Tags:

hverdag

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading