web 2.0

Love Link Lørdag - med smilerynker

Så er det atter lørdag, og dermed tid til atter at rette luppen på nogle af de fantatiske blogs derude i blogland.

Jeg kigger med på flere forskellige blogs. Nogle af dem fordi jeg kan få inspiration og ideer til mit kommende projekt der handler om at afprøve og forsøge at fremelske et fraværende og måskt g(l)emt kreativ gen.

Andre blogs er specifikke omkring et emne eksempelvis strikning, foto osv. Men der er også nogle blogs der på anden vis har noget at byde på - det kan være opskrifter som flotte billeder, anvisning på hvordan man laver hjemmelavede lys elller indeholder kloge betragtninger om livet.

Den blog jeg har valgt til Lørdagens Love Link er en blog som giver jeg ofte kigger med på, som giver mig inspiration til billeder, til opskrifter, til lysstøbning og til min egen blog.

Tag en tur forbi Lisbeths smilerynker og  læg mærke til de stemningsfyldte billeder og linket til højre der handler om æbleringe. De flotte fotos her er venligst udlånt af Smilerynker.

Der er rigtig mange spændende og interessante blogs. Du kan klikke på kategorien Love Links og se hvilke andre blogs som har været bragt her på Love Link Lørdag, eller kigge her nedenfor under "Relaterede indlæg".

Hav en dejlig lørdag.

Tags:

kreativ | love links | opskrift

Ambitioner og den manglende tid

Da jeg startede bloggen her var det med forventning om, at jeg ville kunne skrive lidt hver dag.

Eftersom jeg godt kan lide at skrive, og egentlig synes at det kommer forholdsvis ubesværet til mig, så har det alligevel vist sig, at være en lidt større mundfuld en jeg først antog.

Jeg må sande at mit ambitionsniveau har været for højt, set i lyst af hvad jeg ellers beskæftiger mig med.

Arbejdsmæssigt har jeg og har jeg haft rigtig travlt med at forberede kursusstart, skrive blogindlæg og redigere mine hjemmesider.

Derudover har jeg arbejdet med nogle nye forretningsmæssige ideer og tiltag -og fået søsat nogle af dem, blandt andet et Nordic Sport and Walk event og et kursus i hvordan man nemt kan spare tusindevis af kroner på husholdningsbudgettet.

Døgnet har som bekendt kun 24 timer - og det er faktisk alt for få, i forhold til hvad jeg gerne vil nå.

Min ambition er at skabe en blog der er præget af kvalitet mere end kvanitet. Jeg skriver af lyst og med hjertet, og vil fortsat bestræbe mig på at tilføje nye indlæg, men jeg vil ikke "jabbe" en masse tekst af, blot for at fylde på.

Ideerne og tankerne presser sig på for at blive skrevet ned, og det er kun tiden der er den begrænsende faktor!

Jeg håber, at du når du har fundet vej til min blog - og hertil i mit indlæg, undervejs er blevet inspireret og har lyst til at fortsætte med at læse med.

Tid er en dyrebare størrelse. Når du vælger at bruger noget af din tid på at læse med her på siden, vil jeg også gerne gøre hvad jeg kan for at der er noget at "komme efter".

Tak fordi du læste med

Tags:

hverdag

Love Link Lørdag - Genbrug

Velkommen til endnu en lørdag - ikke en hvilken som helst lørdag, men en Love Link Lørdag.

Som du ved fra de forrige lørdage, handler Love Link Lørdag om at dele. Dele link til en eller flere sider som har inspireret, glædet eller på anden vis gjort sig bemærket.

Det har ugens Love Link i den grad. Faktisk var det en af de første blogs jeg læste - og samme dag videregav link til.

Her på denne side blev jeg introduceret til alternativ kreativ tænkning og anvendelse af affald - og hvordan genbrug bliver til guld.

Jeg er ret imponeret over hvordan affaldspapir kan blive til penalhuse og tasker! Det må være skønt at have de evner og forstå at bruge dem. En spændende side som helt sikkert også kan inspirerer andre.

Kig her nedenfor for at se nogle af de andre blogs, der har været bragt i Love Link Lørdag. 

Tags:

kreativ | love links